Suzanne zorgt voor een prettige informele sfeer die vrijwel meteen vertrouwd voelt. Ze is niet bang om de leiding te nemen en binnen een nieuwe omgeving is dit erg prettig, dit zorgt ook voor duidelijkheid. Ze voelt als een warme persoonlijkheid met een oprechte betrokkenheid bij de groep en dit voel en merk je ook. Ik heb mogen leren van jouw ervaring in het werkveld en van de vragen die je hebt gesteld.
Maaike

Gedurende mijn zoektocht naar balans tussen werk en privé, heeft Suzanne met haar open en benaderbare houding ervoor gezorgd dat ik inzicht kreeg in welke stappen ik kon zetten in mijn ontwikkeling. Ze maakt gebruik van interactieve en inzichtgevende technieken en zet je hiermee aan het denken. Samen met Suzanne kom je terecht in een samenwerking die je verder helpt om stappen te zetten in wie je bent, wat voor jou werkt en wat helpend is om verder te komen. Ze zet je in jouw kracht en loopt met jou samen op.

Christien

Jouw open, geïnteresseerde en neutrale houding heeft mij een fijn en veilig gevoel gegeven in de supervisie. Ik heb je ook ervaren als heel empathisch en begripvol wat maakte dat ik altijd het gevoel had alles bespreekbaar te kunnen maken. Je vragen konden mij erg aan het denken zetten. Het zorgde ervoor dat ik helder kreeg waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed. Je luisterde goed en vroeg ook veel door, het maakte dat ik bij mezelf ging onderzoeken wat er bij mij speelde en ik duidelijk kreeg wat ik er mee wilde. Ook de verschillende werkvormen heb ik als interessant en leerzaam ervaren.

Sanne

Ik heb onder andere gewerkt met professionals werkzaam bij