Gedurende mijn zoektocht naar balans tussen werk en privé, heeft Suzanne met haar open en benaderbare houding ervoor gezorgd dat ik inzicht kreeg in welke stappen ik kon zetten in mijn ontwikkeling. Ze maakt gebruik van interactieve en inzichtgevende technieken en zet je hiermee aan het denken. Samen met Suzanne kom je terecht in een samenwerking die je verder helpt om stappen te zetten in wie je bent, wat voor jou werkt en wat helpend is om verder te komen. Ze zet je in jouw kracht en loopt met jou samen op.
Christien

Suzanne zorgt voor een prettige informele sfeer die vrijwel meteen vertrouwd voelt. Ze is niet bang om de leiding te nemen en binnen een nieuwe omgeving is dit erg prettig, dit zorgt ook voor duidelijkheid. Ze voelt als een warme persoonlijkheid met een oprechte betrokkenheid bij de groep en dit voel en merk je ook. Ik heb mogen leren van jouw ervaring in het werkveld en van de vragen die je hebt gesteld.

Maaike

De afgelopen gesprekken ging het vooral om een keuze maken. Suzanne luisterde, stelde vragen, vulde aan, dacht mee, maar zonder daar een oordeel aan te koppelen. Wat ik vooral heel fijn vond was dat ze haar eigen ervaringen in het werk er ook bij betrok. Want als ik dacht dat ik de enige man op aarde zou zijn die dit meemaakte had ik het totaal mis:) Maar het helpt wanneer je gesprekspartner weet hoe het kan voelen wanneer je niet op je plek zit. Door met Suzanne alles op een rijtje te krijgen wist ik wat me te doen stond en waar ik mee de slag wilde gaan. Welke keuze je ook maakt, je bent zelf de kapitein die aan het roer staat, zeker met hulp van Suzanne!

Matthijs

Ik heb onder andere gewerkt met professionals werkzaam bij